Gullgruben,  Sigurd Odland,  Våre lamper slokner,  Andreas Fibiger,  Ordet,  Asschenfeldt-Hansen,  Jakob Traasdahl,  Guds lam,  J.F. Løvgren,  Det nye livet,  Erik Sauer,  N.P. Madsen,
 
 

Kristen oppbyggelse og
Teologi

 
   
   

Gullgruben: 3. Mosebok - Ruts bok

kr 265,‐
kr 150,‐
TILBUD!

C.Asschenfeldt-Hansen

Innhold:
3. Mosebok
4. Mosebok
5. Mosebok
Josvas bok
Dommernes bok
Ruts bok

 

Isbn: 8290517343
Utgitt 1993
Innbundet, 380 sider

Denne bibelfortolkning er skrevet av den danske indremisjonspresten C.Asschenfeldt-Hanssen og var ferdig i 1904. Han skrev den i forbindelse med de store vekkelsene omkring århundreskiftet for å gi enkel og solid bibel-kunnskap til de kristne i en tid da liberal teologi og nye menighetsdannelser brøt inn over Danmark. 
Bibelverket har vært mye brukt av lekfolk og predikanter i mange år også i Norge. Det er luthersk, evangelisk og oppbyggelig. Også i vår tid trenger den enkle og bibeltro utleggelsen av Guds ord som denne kommentaren gir.

Denne oversettelsen, er en forsiktig bearbeidelse til moderne norsk, der en har forsøkt å bevare forfatterens språklige særpreg. Oversettelsen er gjort av Nils Dybdal Holte og Thore Oustorp. Bøkene har fått en verdig innbinding som virkelig gjør seg i bokhyllen. Hele serien inneholder 15 bøker.
”Gullgruben” er en verdifull investering som både prester og lekpredikanter kan ta med seg og benytte på prekestolen. Tilhørerne vil nyte godt av det predikanten finner her. Ellers er den ypperlig til bruk i den enkeltes bibelstudie. Mange av kapitlene egner seg godt som andakter. Disse er merket med fort-løpende nummer i overskriftene.